Monday, December 31, 2012

Wah!!! Tahun 2013... Azammmmm newwww


Assalammualaikum wbt..

Tinggal beberapa jam je lagi kita akan menutup tirai tahun 2012, dan kita akan tukar tirai yang baru 2013...hohoho...  Macam biasalah bila kita menyambut azam yang baru... Kalau boleh semua benda nak baru ye tak... ???


Ok bila dah masuk tahun baru wajah mesti nak barukan... ( seperti gambar poyo diatas heeee... gilak cover gitu.... ) kulit mestilah nak lembut, nak gebu gitu.... hahahaha... Oppppssss... terlebih sudah memang tak penah gebulah... saya kulit itam manis kotttt!!!...

Tahun 2012 banyak pengalaman dan cabaran yang mematangkan aien... tapi kebudakan still tak boleh buang lagi heeee..... :P
Banyak masam dan manis berlaku sepanjang tahun nie... memang tak mugkin aien lupa...

Tahun 2013 nie kita tutup buku lama buka buku baru... Azam tahun ni banyak gak yang aien senaraikan...    ( Dah macam nak beli barang lah pulak nak senaraikan bagai hehehe... ) Kita mestilah ada target untuk melakukan perubahan, tak naklah terburu-buru semua yang aien azamkan insyallah akan lakukan slow-slow...

Perjalanan kita masih jauh lagi... azam yang tahun 2012 yang tak tertunai akan dibawa tahun 2013... hihihi...

Apa Azam korang??? Apa-apapun selamat menyambut tahun 2013... kita akan melangkah lebih jauh lagi...



3 comments:

  1. smoga tercapai semua impian.. :)

    ReplyDelete
  2. hi salam perkenalan,

    insyaallah,mmg kena berazam...

    jom ke blog saya juga

    ReplyDelete
  3. Salam..azam tahun lpas x tercapai lagi,harap2 akan tercapai lah tahun 2013 nih

    ReplyDelete