Friday, December 02, 2011

HamPeh TOL aRi Nie...!!!

(kalau tak jawap salam dosa, hehehe)

       Eeee... Bengag tol aien petang tadi!!! Mana taknya technicians Aienlah. 
"Kenapa ?"
Dia menyamar jadi kerani. 
Hampeh kelapa tol punya tecnicians!!! (Malu, geram, aiiii... rasa  nak cekek-cekek jew dia time tu jugak kat pejabat.)

     "Sabar aien, sabarrrrr....."
Aien gah sabarlah nie... 
Kalau tak dah dapat satu penumbuk maut dari aien nie...
(Dalam ati baru puas kalau dia kena penumbuk aien nie...)
       Time tu... aien tengah syok-syok terjah blog member aien nie.

Tiba-tiba!!!

Aien mendapat Satu pangilan yang tak dikenali, 064347xxx 
( Ishhh... macam mana den leh lupo numbor telipon sekolah nie ) hahahaha....

So aienpun angkatlah dengan selambanya, tanpa banyak soal. 
Lebih kurang dailog si penyamar tu dengan aien macam nielah..

Hahaha....

Aien: Hello asalamualikum, nie sapa?
Si penyamar: Walaikumsalam... Nie Aien kew?
Aien:( Dah tentulah tu telepon aien, mestilah aien yang bercakap. Takkan antu pulak yang jawap... adoiiii...) Ye, nie aien. Nie sapa ye?
Si penyamar: Aien, saya mendapat arahan dari pengetua. Dia arahkan awak tambah lagi tempoh tempoh sebulan sampai bulan 12. Saya dengar awak tak buat kerja kat makmal tu.
Aien:( Dalam ati aien eee.. macam kenal jew suara tu tapi tak beranilah nak cakap, takut salah orang. Tak syak pulak nie suara abg tecnicians tu. Time nie aien dah cuak dah. Peh! masak lah den.)
         Ha!  Nie sapa ye.?

Terus telipon aien, aien pas kat leha.

Leha: Hello, nie sapa?

(Time nie Muko dak leha dah tersengeh-sengah dah)

Terus dia tergelak besar nie abg DARDA ea..!!! 

Hahahahahahaha...

(Abg tecnicians tulah, time nie muko aien dah berkerut-kerut dah menahan malu. Peh! Malu gila... redo jew... Dalam ati den menyumpah-yumpah. Yelah geram punya pasal.)

Dak Leha dah gelak besar dah... ( Hampeh tol dak leha ko gelakkan den.)
  
Ha! masa nak balik tadi nak pergi punch card, Dia pulak ado kat pejabat pulak.
Peh! den kena bahan kat situ. Suka dia kenakan den, den hanya mampu tersengeh jew menahan malu... 
Hampeh tollah... Dia nie...
Terus bla...
Menahan malu... :( 

 


                   





2 comments:

  1. hahahahaha...abg darda nk ngurat ain..huhu

    ReplyDelete
  2. gokgek punya leha... hampeh kelapo tol!!!!! hahahaha

    ReplyDelete