Tuesday, December 06, 2011

Tengok lucah... Ooohhhh... TIDAK!!!

(kalau tak jawap salam dosa, hehehe)

Sorry tajuk Entry kali ini memang panas.
 Bukan aien saja-saja nak tulis...
 Tapi aien nak kosing dengan korang ... Bila korang berada dalam situasi yang sangat panas nie.

(Panasnya malam nie, korang panas tak. Aien lagilah bertambah-tambah panas.)

Pasal apa yang panas...

KOrang nak tahu kenapa..???

Selama 6 bln nie aien patrikal, Aien sebenarnya tak tahu nak gelar apa kat seorang mamat nie.
Namanye terpaksa aien rahsiakan...

Aien ingatkan selama ini dia buat kerja.
Yelah asyik dia mengadap komputer jew. Tak gerak-gerak. Siap sengetkan Monitor tu ketepi.

 Mula-mula aien pelik gak asal mamat ni suka sangat sengetkan monitor tu.
Takkan nak buat kerja nak sengetkan ketepi...
Perlu ke buat macam tu???

Rupa-rupanya....

Ooooohhhh Tidaaakkkk !!! Apa yang sedang dia tengok..




luuuuuuccccah....

Astaghfirullahalazim...

Oooo inilah kerja mamat ini, selama ini...
Mamat ini ingat dengan sengetkan monitor tu orang tak boleh tahu ke apa yang dia buat.?
( Ishhhhhhh.... Tolonglah awak tu dahlah orang dikenali, seorang yang berjawatan. Walaupun jawatan awak tu taklah setinggi mana. Tolonglah jangan jatuhkan imej anda sendiri. Dengan tabiat buruk anda tu.)

Walaupun pekara ini dah mengadu pada pihak atasan tetap mamat ini tak serik lagi. Stil buat benda yang sama.

Lagipun tak sesuailah dia tengok benda macam tu... Tengoklah juga keadaan sekeliling. Sebab ada mata yang sakit dengan perbuat tak senonoh anda tu...

Kalau korang berada kat tempat aien apa korang buat???
Bila berhadapan dengan lelaki yang tak senonoh nie...

6 comments:

  1. simple but nice! follow me back k!

    ReplyDelete
  2. baling je monitor tu kat dia...hehe
    anyway nice blog, done follow u ^^

    ReplyDelete
  3. cantik blog...mcm bace buku latihan sekolah rendah dulu2..hehehe

    terbaik..
    abt the porno lelaki, at least die tak sepatutnye tgk kat office. nak tgk benda2 tu kat umah lah.lol.

    bwalking here
    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  4. Syamin eylah : tq... k. aien dah follow balik

    ReplyDelete
  5. izni diyana : Kalau ikutkan ati nak jew baling muko dia tu dengan monitor baru tau rasa.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. AsrafNAKjadiLEBEHbaik :Tq :).. Tahu x pew... sakit mata tgk..

    ReplyDelete